Despre Noi

Matra Systems este o companie mica dar dinamica, mebrii echipei avand o medie de varsta sub 40 de ani. Istoria firmei incepe in 2008 prin asocierea d.lor Lt.Col Ing Matra Ilie (dec),  Ing. Diaconu Cristian si  Matra Lucian , acestia punand bazele societatii.

Dorinta lor la inceput de drum a fost sa puna bazele unei societati comerciale prospere si oneste , in repect pentru legile statului roman si in accord cu cele mai inalte principii morale. Inca de la inceput au fost semnate contracte de furnizari de servicii si echipamente cu numeroase societati de taximetrie, paza si distributie energie electrica.

De asemenea , din 2010 societatea Matra Systems este Operator Public in Retele de Radiocomunicatii Mobile Tereste, autorizata de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in comunicatii sa ofere canale radio catre clientii radio.. In prezent, societatea a finalizat un proces de rebrabding si reorientare asupra clientilor. La acest moment dotarea tehnica a societatii este una de exceptie si include echipamente de montaj (masini de interventie, echipamente de gaurit, taiat, insurubat, sudat precum si lucrul la inaltime), de service si de mentenanta(analizoare comunicatii, analizoare antene, statii lipire/dezlipire cu aer cald si in atmosfera controlata), existand in lucru inclusiv un stand de curatare a cablajelor electronice cu ultrasunete precum si o masa de expunere calaje electronice. Pornita la inceput din dorinta de alternativa la companiile mari dar fara sustinere tehnica, cu un startup bazat doar pe fortele proprii si fara capital, ambitiile de prezent sunt tot mai mari pe masura pretentiilor clientilor.