Slide 1

STATII RADIO MOTOROLA

DMR, PMR, CONVENTIONAL

Slide 2

SOLUTII PROFESIONALE DE RADIOCOMUNICATII

PROIECTARE SI AUTORIZARE

Slide3

INCHIRIERE SOLUTII RADIO COMPLETE

TERMINALE SI FRECVENTE RADIO

Slide4

STATII RADIO IP55 PUTERE EMISIE 10W

MODEM-URI 4G SI SISTEME Wi-Fi

Statii radio portabile

Statia radio portabila este  echipamentul  de radiocomunicatii dotat cu o sursa de alimentare autonoma, antena proprie atasata la aparat fara linie de transmisie avand capacitatea de a fi folosita si transportata dintr-un loc in altul de catre o persoana.
Compania noastra furnizeaza echimapente si accesorii  multiple cum ar fi  Motorola , Hytera , etc. 

citeste mai mult

Statii radio mobile

Statia radio mobila este echipamentul de radiocomunicatii instalat pe autovehicule inclusiv utilaje (constructii, agricultura, etc) si pot fi folosite atat in timpul deplasarii cat si in stationare. Ele sunt prevazute cu antena exterioara conectata la aparat printr-o conectica speciala de radiofrecventa iar legatura cu antena este executata printr-o linie de transmisie speciala (cablu coaxial). Nu sunt prevazute cu sursa de alimentare autonoma, functionarea lor fiind asigurata prin intermediul sursei de alimentare a autovehicolului.

citeste mai mult

Accesorii radio

Sub aceasta denumire sunt prezentate  toate echipamentele auxiliare statiilor radio, fie ca este vorba de statii radio portabile, mobile, fixe sau statii repetor . Pentru fiecare categorie de echipamente in parte societatea noastra poate furniza o gama larga de accesorii atat originale (brand) cat si aftermarket.

citeste mai mult

Cine suntem...Matra Systems este o companie mica dar dinamica, mebrii echipei avand o medie de varsta sub 40 de ani. Istoria firmei incepe in 2008 prin asocierea d.lor  Lt.Col Ing Matra Ilie (dec),  Ing. Diaconu Cristian si Econ. Matra Lucian , acestia punand bazele societatii.

Dorinta lor la inceput de drum a fost sa puna bazele unei societati comerciale prospere si oneste , in repect pentru legile statului roman si in accord cu cele mai inalte principii morale. Inca de la inceput au fost semnate contracte de furnizari de servicii si echipamente cu numeroase societati de taximetrie, paza si distributie energie electrica.

De asemenea , din 2010 societatea Matra Systems este Operator Public in Retele de Radiocomunicatii Mobile Tereste, autorizata de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in comunicatii sa ofere canale radio catre clientii radio.. In prezent, societatea a finalizat un proces de rebrabding si reorientare asupra clientilor. La acest moment dotarea tehnica a societatii este una de exceptie si include echipamente de montaj (masini de interventie, echipamente de gaurit, taiat, insurubat, sudat precum si lucrul la inaltime), de service si de mentenanta(analizoare comunicatii, analizoare antene, statii lipire/dezlipire cu aer cald si in atmosfera controlata), existand in lucru inclusiv un stand de curatare a cablajelor electronice cu ultrasunete precum si o masa de expunere calaje electronice. Pornita la inceput din dorinta de alternativa la companiile mari dar fara sustinere tehnica, cu un startup bazat doar pe fortele proprii si fara capital, ambitiile de prezent sunt tot mai mari pe masura pretentiilor clientilor.