Chirie

Cu o experienta bogata in domeniul radiocomunicatiilor firma noastra Matra Systems va poate oferi servicii complete de radiocomunicatii pentru orice tip de eveniment. Mai pe inteles, detinem o flota de peste 100 de statii portabile, 50 de statii mobile , 3 repetoare mobile , 4 stalpi transportable de antene  cu accesoriile aferente, generator de 2 kw si masina de teren. De asemenea, detinem licente de frecventa in mun. Bucuresti si in mai multe orase din tara iar in eventualitatea in care nu detinem licente le putem solicita in cel mai scurt timp.

Daca este nevoie de coordonarea unor echipe  de securitate sau organizare la un eveniment corporate; asigurarea comunicatiilor de urgenta la competitii sportive, asigurarea comunicatiilor intre staff-ul tehnic si organizare la spectacole, concerte , etc.,, comunicarea intre persoane sau grupuri, etc., pentru o perioada scurta de timp de la 2 la 15 zile sau mai mult, noi va putem pune la dispozitie echipamentele si logistica necesara unei bune desfasurari a activitatii prin comunicatrea cu statii radio portabile, mobile sau chiar transmisie de date punct la punct sau punct la multipunct.

Sistem Simplex

De principiu acest sistem se foloseste cu precadere in situatii in care zona de acoperire nu depaseste 4Km si exista vizibiliate directa intre utilizatori, nu exista forme de relief cum ar fi munti, dealuri sau in mediul urban cladiri inalte.
Sistem Semiduplex

Acest sistem implica mai multe etape care trebuiesc facute cu cel putin 30 zile inainte de eveniment. Una din acestea fiind realizarea unui proiect radio care sa mentioneze exact zona de acoperire necesara cat si amplasarea repetorului de semnal radio la un punct bine definit care sa ajute situatia in cauza. Zona de acoperire tipica pentru un astfel de sistem sunt zonele de munte si deal si zonele urbane cu cladiri mari. Acoperirea sistemului poate fi de la 5Km la 60Km sau chiar si mai mult in functie de locatia repetorului de semnal radio.