Slide 1

Proiectare, instalare si intretinere

sisteme de securitate

Slide 2

Licentiati ISU

Sisteme antiincendiu

Slide 3

Oferim echipamente

de calitate superioara

Securitate

Societatea noastra este licentiata din anul 2010 in vederea instalarii de sisteme de detectie si alarmare la efractie. Dispunem de personal calificat cu peste 10 ani de experienta in domeniu si incercam sa oferim produse si servicii la standarde inalte.
Suntem autorizati in vederea proiectarii, instalarii si intretinerii de:
 

citeste mai mult

Incendiu

Suntem licentiati din anul 2013 de catre ISU in vederea  PROIECTARII, INSTALARII si INTRETINERII de sisteme de detectie si avertizare la incediu, si din 2015 avem licenta de INSTALARE SI INTRETINERE  de sisteme de limitare si stingere a incendiilor,cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.

citeste mai mult

Curenti slabi

Societatea noasta poate executa orice cablare pentru curenti slabi:
  • retele de calculatoare; atat cablarea cat si punerea in functiune a retelei
  • retele de redioficare, inclusiv instalarea echipamentelor si punerea in functiune
  • retele de televiziune
  • centrale de telefonie, cablare si punere in functiune a echipamentelor

citeste mai mult

Cine suntem...Matra Systems este o companie mica dar dinamica, mebrii echipei avand o medie de varsta sub 40 de ani. Istoria firmei incepe in 2008 prin asocierea d.lor  Lt.Col Ing Matra Ilie (dec),  Ing. Diaconu Cristian si Dl. Matra Lucian , acestia punand bazele societatii.

Dorinta lor la inceput de drum a fost sa puna bazele unei societati comerciale prospere si oneste , in repect pentru legile statului roman si in accord cu cele mai inalte principii morale. Inca de la inceput au fost semnate contracte de furnizari de servicii si echipamente cu numeroase societati de taximetrie, paza si distributie energie electrica.

De asemenea , din 2010 societatea Matra Systems este Operator Public in Retele de Radiocomunicatii Mobile Tereste, autorizata de Autoritatea Nationala pentru Reglementare in comunicatii sa ofere canale radio catre clientii radio.. In prezent, societatea a finalizat un proces de rebrabding si reorientare asupra clientilor. La acest moment dotarea tehnica a societatii este una de exceptie si include echipamente de montaj (masini de interventie, echipamente de gaurit, taiat, insurubat, sudat precum si lucrul la inaltime), de service si de mentenanta(analizoare comunicatii, analizoare antene, statii lipire/dezlipire cu aer cald si in atmosfera controlata), existand in lucru inclusiv un stand de curatare a cablajelor electronice cu ultrasunete precum si o masa de expunere calaje electronice. Pornita la inceput din dorinta de alternativa la companiile mari dar fara sustinere tehnica, cu un startup bazat doar pe fortele proprii si fara capital, ambitiile de prezent sunt tot mai mari pe masura pretentiilor clientilor.