Despre Noi


SC Matra Systems SRL
 a fost infiintata in anul 2008 si avea ca domeniu principal de activitate RADIOCOMUNICATIILE: proiectarea de retele radio, intocmirea documentatiei in vederea obtinerii licentelor de frecvente, instalarea propriuzisa a retelelor de comunicatii radio(pentru firme de TAXI, firme de paza, etc) cat si intretinerea retelelor (executate de personalul societatii sau executate de terti)

  • ln anul 2010 au fost facute demersurile necesare si s-a obtinut licenta pentru PROIECTARE, INSTALARE SI INTRETINEREA SISTEMELOR DE SECURITATE

  • In anul 2013 a fost obtinuta si licenta pentru PROIECTAREA, INSTALAREA SI INTRETINEREA SISTEMELOR DE DETECTIE SI AVERTIZARE LA INCENDIU   

ln prezent societatea dispune de personal tehnic calificat, avizat de catre institutiile competente, cat si de tehnica si dotarile necesare asigurarii de servicii la o calitate ridicata. Pana in momentul de fata echipele SC Matra Systems SRL executand numeroare lucrari atat pe raza Bucurestiului cat si pe teritoriul tarii.

Printre obiectivele care au beneficiat de serviciile noastre se numara farmacii, restaurante, asociatii de locatari, spatii de locuit, magazine, depozite, administratii si consilii locale, sedii de firma, santiere de constructii, etc.

Echipamentele folosite asigura un raport calitate pret avantajos (experienta ne-a invatat ca un echipament scump nu e intotdeauna cel mai bun sau cel mai potrivit unei situatii iar un echipament ieftin se dovedeste de cele mai multe ori a fi necorespunzator). Verificand si testand echipamentele mai multor importatori, de-a lungul timpului, am ajuns sa le folosim pe acelea care asigura calitatea optima la preturi avantajoase si pentru clientul final.

Toate sistemele si echipamentele instalate de noi beneficiaza de servicii de garantie si postgarantie.

La cerere putem executa numai proiectele pentru sistemele deja instalate sau, daca exista si proiecte, putem asigura numai serviciile de mentenanta si intretinere a sistemelor beneficiarilor.