Incendiu

Suntem licentiati din anul 2013 de catre ISU in vederea  PROIECTARII, INSTALARII si INTRETINERII de sisteme de detectie si avertizare la incediu, si din 2015 avem licenta de INSTALARE SI INTRETINERE  de sisteme de limitare si stingere a incendiilor,cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera.


Detin dotare tehnica corespunzatoare si personal specializat pentru:

  • Intocmirea proiectelor atat pentru instalatii de semnalizare cat si pentru cele de limitare si stingere a incendiilor.  Depunerea lor in vederea avizarii favorabile de catre un VERIFICATOR DE PROIECTE autorizat.
  • Instalarea sistemelor de semnalizare sau de limitare si stingere a incendiilor, in conformitate cu documentatia intocmita de catre noi sau cu proiectele deja existente la beneficiar.
  • Intretinerea in garantie sau postgarantie a sistemelor de semnalizare sau cele de limitare si stingere a incendiilor  intalate de noi, sau intretinere a sistemelor deja instalate la obiectivele beneficiarilor. Putem efectua lucrari atat in Bucuresti si zonele limitrofe cat si in restul tarii, iar pentru a beneficia de o oferta personalizata in conformitate cu nevoile fiecarui client, ne putem deplasa la obiectiv, fara costuri suplimentare, pentru a vedea situatia din teren si stabili necesarul de echipamente si materiale.